De Gouden Sessie was een groot succes! Samen met een groep gasten, bestaand uit 75 gasten afwisselend van HR-manager, lijnmanagers en directie, mochten wij als eerste gebruik maken van de nieuwe locatie van Restaurant GOUD: het ponton GOUD aan de Kade. 

Tijdens de sessie stond het thema ‘’wij komen hier samen sterker uit’’ centraal. De Gouden Sessie zou niet van goud zijn zonder dagvoorzitter Jörgen Raymann en inspirerende sprekers; Eric OttoRoland AartsenMarcel Koolen en Herman den Blijker. De onderwerpen die naar voren kwamen gingen  over hoe je een bedrijf bestuurt in een crisissituatie, hoe je positief om moet denken als ondernemer of manager, de hygiëne tijdens Corona periode en de inspiratievolle tips om elkaar verder te helpen. 

Buiten de sprekers, zijn er ook interactieve sessie geweest waarbij we het doel was om onbekende op een persoonlijke manier te leren kennen. Kortom: een middag om niet te vergeten. Als we over 5 jaar de beelden zien, zijn wij heel benieuwd hoe we hierop terugkijken.

Samenvatting in beeld is te zien: