Vacatures vullen onmogelijk? Niet met een beetje lef!

Een sterk merk is in deze tijd met hoge spanning op de arbeidsmarkt nóg belangrijker geworden. Daarnaast zijn goede medewerkers schaars en hebben zij gemiddeld binnen 10 dagen een nieuwe baan gevonden. Hoogste tijd om je bedrijf zo te positioneren dat vacatures vullen vanzelf gaat. En wij kunnen je daarbij helpen!

De stappen naar echt resultaat

Wat is er nodig en waarom?
Welk doel stellen we met elkaar om naartoe te werken?
Hoe kijken potentiële medewerkers van buitenaf naar de organisatie?

Een sterke branding heeft veel invloed op het beeld dat (potentiële) medewerkers van jouw organisatie hebben. Wij creëren vervolgens de geschikte content.

De technische stappen die nodig zijn om efficiënt te werven. We ontwikkelen een gekoppelde vacaturepagina of uitgebreide, aantrekkelijke ‘werken bij’ website.

Nu alles staat als een huis, is het tijd voor de activatie. We gaan zorgen voor zichtbaarheid, conversie en natuurlijk het binnenhalen van nieuwe medewerkers.

Contentcreatie

Wij kijken verder dan alleen een betere vacaturetekst. Bij employer branding draait het om storytelling. Hoe gaan we de bedrijfscultuur uitstralen en hoe gaan we onze boodschap overbrengen op potentiële medewerkers? We gaan met fotografie en ‘werken bij’ videografie aan de slag om passend beeldmateriaal te creëren, welke te gebruiken is voor alle kanalen.

Geïnteresseerd?

‘Werken bij’ website

Van een gekoppelde vacaturepagina tot een compleet nieuwe ‘werken bij’ website met de juiste uitstraling. We laten niet alleen meer een vacature zien, maar geven een complete inkijk in jouw organisatie. Dit helpt voor nieuwe kandidaten tijdens de oriëntatie en het beslisproces. Via dit losse kanaal zijn nu ook de doelgroepen te splitsen. Klanten via de hoofdwebsite, nieuwe medewerkers via het losse kanaal. Targetten maar!

Meer weten

Social Media & Campagnes

Zodra alles staat als een huis, gaan we aan de slag met campagnes of met het social media beheer. Precies de mensen vinden waar je naar op zoek bent, met een laag budget en toch op een creatieve manier: bij een van onze opdrachtgevers was er al langere tijd een grote vraag naar chauffeurs. Voor een relatief laag budget hebben we binnen 2 weken ruim 50.000 mensen bereikt binnen de doelgroep. Het resultaat? Tientallen sollicitanten en meer dan 100 reacties op het bericht.

Neem contact op

Volledig uitbesteden?

HNR in beeld

Rotterdam

HNR Inspiratie Festival

James Bond

HNR x Wasco Wervingsexperience