Vacatures vullen onmogelijk? Niet met een beetje lef!

*Jouw organisatie krijgt de beschikking over een toegewijde HNR Inhouse Consultant. Extra hulp nodig? Dan kan de consultant rekenen op een team ervaren HNR recruiters.

De ideale kandidaat vinden en binden is een hele uitdaging. Al helemaal wanneer je intern onvoldoende capaciteit hebt om alle vacatures gevuld te krijgen. Met HNR Inhouse haal je een frisse blik en bewezen effectieve methode in huis. Op projectbasis helpen we jou bij het:

Werven met lef

HNR | Het Nieuwe Recruitment is een recruitmentbureau met een frisse blik op werving en selectie. Wij geloven dat karakter en competenties meer vertellen over een kandidaat dan een cv. Daarom werven we talenten met groeipotentie die goed bij jullie bedrijfscultuur passen. Tijdens een speciaal voor jullie georganiseerde wervingsexperience leer je de kandidaten kennen en ontdek je of dé klik er is.

Home banner new

Zo werkt HR Inhouse

We ondersteunen jouw team op projectbasis bij het succesvol werven en selecteren van geschikte kandidaten. Tijdens de gehele candidate journey kun je rekenen op onze expertise.

Een uitgebreide 0-meting maakt duidelijk waar jullie staan en wat jullie zoeken in een kandidaat. Door alle hiring managers te betrekken zorgen we voor een breed gedragen aanpak.

Van Werken bij-site tot vacaturetekst: wij zorgen voor een ijzersterke employer branding. Tijdens de wervingscampagne benaderen we ook proactief kansrijke kandidaten. Zo weet je zeker dat je straks iets te kiezen hebt.

De beste kandidaten nodigen we uit voor een kennismaking. Bijvoorbeeld tijdens een unieke wervingsexperience. Wij organiseren de dag en begeleiden de gesprekken. Dat geeft jou alle tijd om gevoel te krijgen bij de kandidaten.

Hebben we samen de ideale kandidaat gevonden? Dan helpen we je de kandidaat aan je organisatie te binden. Met onze tips verbeter jij de candidate experience en kun je de kandidaat verwelkomen als collega.

Cirkel met aanhalingstekens

“HNR heeft ons in contact gebracht met kandidaten die ERIKS anders nooit als potentiële werkgever hadden gezien. We ontdekten ook hele goede matches met kandidaten die op basis van hun cv eigenlijk zouden afvallen. Door HNR hebben we ons potentieel op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot.”

ONTDEK MEER BEKIJK VIDEO

Wervingsexperience

Een wervingsexperience is de ideale manier om de mens achter de kandidaat te leren kennen. Iedere wervingsdag is bijzonder en stellen we samen op basis van jullie doelen. Tijdens een ontspannen, of juist spannende, activiteit ontdek je welke kandidaten goed binnen jouw team passen. Pas wanneer de klik er is krijg je het cv te zien. Zo selecteer je onbevooroordeeld de beste kandidaat voor de functie. Je bouwt tegelijk aan een sterk werkgeversmerk. Want wie kan zeggen dat ze hun nieuwe werkgever leerden kennen op een yogamat of tokkelend vanaf de Kuip?

Meer informatie
HNR afbeelding

Van vinden tot binden.
Een aanpak die werkt

Met onze hulp vind jij die ‘past perfect binnen mijn team-kandidaat’. Zo zit je keurig op koers om je organisatiedoelen te behalen.