De ‘past perfect binnen mijn team-kandidaat’

Je zoekt niet zomaar een kandidaat om je vacature te vullen. Je zoekt een nieuwe collega. Iemand die je vertrouwt, die waarde toevoegt en die zichzelf helemaal thuis voelt in het team. Die persoon vinden én binden is wat HNR doet. Met onze hulp:

Een nieuwe manier van recruiten en kennismaken

Heb jij het lef om kandidaten te beoordelen op hun karakter en competenties en niet op hun cv? Bij HNR | Het Nieuwe Recruitment geloven we namelijk dat er een klik moet zijn tussen kandidaat en werkgever. Daarom werven we talenten met groeipotentie die goed bij jullie bedrijfscultuur passen. Voordat je het cv van de kandidaat te zien krijgt nodigen we je uit de mens achter de kandidaat te leren kennen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens originele wervingsexperiences.

Zo vinden we jouw nieuwe collega

We gaan voor jouw vacatures op zoek naar de ideale kandidaat. Ons doel? Kandidaten vinden die net zo blij worden van de vacature, als jij wordt van het vooruitzicht van een nieuwe collega.

Tijdens de 0-meting inventariseren we jullie wensen. Welke hard skills, maar ook soft skills moet jullie nieuwe collega hebben? We praten met HR en het liefste ook met de hiring manager of toekomstige collega’s. Zo snappen we goed wat jullie zoeken.

We schrijven een kandidaatgerichte vacaturetekst en delen die via de juiste kanalen. Ook benaderen we proactief kandidaten met de juiste competenties die goed bij jullie organisatie passen. Zo zorgen we ervoor dat je straks iets te kiezen hebt.

De beste kandidaten nodigen we uit voor een kennismaking. Dat kan bij jullie op kantoor of bijvoorbeeld tijdens een wervingsexperience. Het uitgangspunt blijft hetzelfde: je onderzoekt eerst of er een klik is en krijgt daarna pas het cv te zien.

Hebben we samen de ideale kandidaat gevonden? Dan geven we je tips om de kandidaat aan je organisatie te binden en te zorgen voor een vloeiende onboarding.

Wervingsexperience

Een wervingsexperience is de ideale gelegenheid om de mens achter de kandidaat te leren kennen. Samen met jou beoordelen we of een wervingsexperience organiseren jou helpt je doelen te behalen. Iedere wervingsexperience is een uniek evenement dat 1 dag of dagdeel duurt. Tijdens een ontspannen, of juist spannende activiteit ontdek je welke kandidaten goed binnen jouw team passen. Pas wanneer de klik er is krijg je het cv te zien. Zo selecteer je onbevooroordeeld de beste kandidaat voor de functie. Je bouwt tegelijk aan een sterk werkgeversmerk. Want wie kan zeggen dat ze hun nieuwe werkgever leerden kennen in een limo of op het dak van een gebouw? Bij HNR weten we altijd een experience te verzinnen die bij je bedrijf, vacature en doelgroep past.

Meer informatie

Van vinden tot binden.
Een aanpak die werkt

Met onze hulp vind jij die ‘past perfect binnen mijn team-kandidaat’. Zo zit je keurig op koers om je organisatiedoelen te behalen.