Afgelopen jaar is het volgende artikel verschenen in het vakblak van NVP HR-Netwerk. Lees meer!

“Ook nu is het mogelijk de juiste talenten voor je vacatures te vinden, maar je moet wel verder durven kijken dan naar de diploma’s die aan de muur hangen. Het doel is toch dat de nieuwe collega in je team past, wendbaar is en met je meegroeit?” aldus Krista Kostwinder van HNR. Daarom zegt HNR: ‘’wie je bent belangrijker is dan wat je hebt gedaan.”

Het Nieuwe Recruitment

HNR | Het Nieuwe Recruitment staat bekend om haar vernieuwende aanpak. Er wordt snel geschakeld en gematcht op basis van competenties én cultuur. Voeg daar originele wervingsexperciences aan toe en het is duidelijk waarom HNR erin slaagt om vacatures te vullen met talentvolle kandidaten.

Zo kan het ook: een voorbeeld uit de praktijk

HNR is de recruitmentpartner van Beequip, een snelgroeiende leasemaatschappij waar mkb’ers groot materieel kunnen leasen. Regelmatig zoekt Beequip nieuwe collega’s die net als zij proactief zijn en in kansen denken. Het bedrijf deelt de filosofie met HNR dat karakter belangrijker is dan de vorige werkgever.

Jolente Schouten, HR-manager bij Beequip, omschrijft de samenwerking als volgt: “HNR helpt ons out of the box te werven. We brachten samen de kwaliteiten van onze ideale collega in kaart, zowel op inhoud als op karakter. HNR verrast ons met kandidaten die daar steeds beter op aansluiten, de intensieve samenwerking zorgt ervoor dat ze onze cultuur uitstekend snappen.”

Een frisse indruk

Op advies van HNR besloot Beequip wervingsexperciences te organiseren. Een grote stap, want de investering moest wel worden terugverdiend. Toch is Jolente blij de stap te hebben genomen.

“Tijdens de experience in de Rotterdamse Haven leerden wij zóveel over de kandidaten, dat is echt niet mogelijk tijdens een normaal sollicitatiegesprek. En andersom kregen zij een goede indruk van de sfeer binnen ons bedrijf. Hierdoor was snel duidelijk met wie er een goede match was. Dezelfde avond besloten we wie doorging naar de volgende ronde en binnen vier dagen volgden de eerste voorstellen. Door snel te schakelen konden we de juiste talenten aan ons binden.”

Een krappe kansrijke arbeidsmarkt

HNR bewijst dat de huidige arbeidsmarkt kansrijk is, zelfs zonder voltallige recruitmentafdeling. Juist dan heb je alle vrijheid om op een baanbrekende manier nieuwe collega’s te werven.

Het Nieuwe Recruitment. Voor organisaties die vooruitkijken. Durf jij het aan?

Neem contact op met HNR als je samen op een verrassende en succesvolle manier nieuwe collega’s wil werven.