People Marketing

 Employer Branding & Recruitment Marketing

Van strategie bedenken tot het rocken van een volledige “werken-bij” website, van sociale media tot het lanceren van slimme campagnes. Wij zijn de wervingswizards die het hele proces stroomlijnen, zodat iedereen wint:

jij, de kandidaten, en de resultaten!

People Marketing

HNR | heeft ook een marketing bureau label. Het is als een online marketingbureau en wervingsbureau in één! Maar, wij hebben een superpower: we kijken verder dan het standaard cv. Want, de persoonlijkheid en skills van kandidaten zeggen vaak meer dan alleen die saaie opsomming.

De arbeidsmarkt is momenteel behoorlijk pittig, waardoor verschillende industrieën onder druk staan. Wanneer er een tekort is aan de juiste werknemers, kan dat helaas de lange termijnplannen van een organisatie flink in de war schoppen.

Maar het is duidelijk dat alleen zichtbaarheid niet meer genoeg is; het gaat om gerichte activering van de juiste doelgroepen. En het valt op dat werving en marketing steeds meer met elkaar verweven raken.

Om die reden fungeren wij als strategische partner voor onze klanten, vooral wanneer het gaat om online wervingscampagnes en andere digitale initiatieven. Want samen kunnen we de perfecte match vinden tussen bedrijf en werknemer!

Waarom recruitment marketing?

De slimme trucjes en tactieken die bedrijven gebruiken om sollicitanten te ontdekken, verleiden, verwennen en aan te moedigen vóór en tijdens hun sollicitatie, en dat allemaal in de buitenwereld.

Geeft aan dat social recuitment helpt in het vinden van de passieve kandidaat.

Gebruikt social media bij hun zoektocht naar een baan

Jörgen Rayman

Marketing Goals & KPI’s

Of we nu een flitsend ‘werken bij’ platform bouwen, een supervette video editen, magische content bedenken, foto’s schieten of de wervingscampagne tot leven brengen, samen met jou en je team zetten we doelen en dromen om in keiharde resultaten.

Dit is een voortdurend proces, en we geloven in een doorlopende branding- en wervingsbenadering. Meten is weten, en we brengen deze inzichten over in onze rapporten. Ons doel is altijd om sneller en effectiever de juiste mensen voor uw organisatie te vinden!

Professional Teams

Door uw bedrijf zorgvuldig te analyseren, zijn we in staat om de marketing- en wervingselementen samen met u te integreren en u de best mogelijke recruitment marketingdienst te bieden. Dit omvat een team van experts, variërend van sociale media specialisten tot UX-ontwerpers en content makers, evenals diepgaande wervingsdeskundigheid.

Dankzij deze combinatie bieden veel klanten ons herhaalde opdrachten aan omdat ze weten dat we de personeelswerving kunnen verzorgen en campagnes die ze nodig hebben, terwijl zij zich bezighouden met het runnen van hun bedrijf.