Een persoonlijke vraag is niet altijd makkelijk om te verzinnen. Al helemaal niet tijdens een sollicitatie- of kennismakingsgesprek. Vaak kom je dan op dezelfde vragen en heb je vaak dezelfde opzet van een gesprek. Hoe stel je nou een unieke en juiste persoonlijk vraag om iemand te leren kennen? Wat triggert een vraag bij iemand? En nog belangrijker: wat is de kern van de vraag maar ook het antwoord? Maak hiervoor gebruik van het HNR Kaartspel!

Bij HNR | Het Nieuwe Recruitment geloven wij dat wie jij bent, belangrijker is dan wat je hebt gedaan. Met persoonlijke vragen kom je erachter wat iemand zijn passie, drijfveren en ambities zijn in het leven. Door niet zelf over vragen na te hoeven denken, verassende vragen te stellen, uit je comfortzone te stappen en het over een andere boeg te kom je er beter achter wie de persoon is.  

Door co-creatie hebben we samen met onze gasten, bestaand uit directie, management en HR, 55 unieke persoonlijke vragen samengesteld tot het ð—›ð—¡ð—¥ ð—žð—®ð—®ð—¿ð˜ð˜€ð—½ð—²ð—¹. Benieuwd naar het kaartspel? Vraag er nu één aan.

Durf jij een persoonlijke vraag te beantwoorden van het HNR Kaartspel?

Deze mensen hebben al een persoonlijke vraag beantwoord

HNR in gesprek