Welkom!

Op een andere manier kennismaken? Wij geloven dat wie je bent, belangrijker is dan wat je hebt gedaan. In plaats van jouw CV, ontvangen we veel liever een videoboodschap waarin jij jouw verhaal kwijt kan en wij al een goede eerste indruk kunnen vormen. We hebben wat vragen bedacht die meer gaan over hoe jij in het leven staat en waar je in de toekomst naar toe wilt. Laat jij een videoboodschap achter?

Algemene begeleiding

Is dit jouw videoboodschap naar een nieuwe baan? Volg de instructie en maak er iets moois van!

Tips & Tricks

  • Let op je uiterlijk, zorg ervoor dat je er fris, netjes, helder en verzorgd uitziet.
  • Zorg voor een stevige, enthousiaste en zelfverzekerde houding.
  • Let op enthousiasme, wees niet te overdreven maar klink ook niet eentonig.
Dit interview is momenteel niet beschikbaar. Vraag de persoon die je deze link heeft gestuurd om hun instellingen voor video-interviews te controleren.

Begin jouw gesprek

Privacybeleid

Door dit online video-interview in te vullen, geeft u ons toestemming om uw video veilig op te slaan en te delen met potentiële klanten die mogelijk geschikte functies aannemen en/of om een ​​interne wervingsbeslissing te nemen.

U hebt het recht om deze toestemming op elk moment in te trekken volgens ons gegevensbeschermingsbeleid. Als je vragen hebt over hoe je video zal worden gebruikt om je werk te beveiligen, vraag dan om uitleg bij je consultant.

Setup
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Upload

Something went wrong.

We kunnen het interview niet opnemen zonder toegang tot uw webcam. Klik op het veiligheidsslot of het camerapictogram linksboven in uw browser en geef toegang tot uw webcam en microfoon.
No audio input detected.

Answered
Neem op in liggende modus.
00:00
/

Alle vragen beantwoord.

U kunt de bovenstaande navigatiebalk gebruiken om je antwoorden af ​​te spelen en indien nodig opnieuw te doen.We zijn blij dat je de tijd heb genomen, we zijn dankbaar voor je openheid en we nemen gauw contact met je op!

Laat deze pagina open totdat het uploaden is voltooid.
Something went wrong.
lease navigeer terug door uw antwoorden om er zeker van te zijn dat alle opnames zijn voltooid en controleer uw internetverbinding voordat u opnieuw probeert te uploaden.

Uw antwoorden zijn succesvol verzonden en u kunt deze pagina nu sluiten.