Afgelopen maand hebben we samen met ERIKS twee Wervingsexperiences georganiseerd. Op donderdag 25 maart hebben we kennisgemaakt met een groep potentiële Accountverkopers. Dinsdag 13 april trapten we voor de tweede keer af met een groep potentiële Vakspecialisten en vrijdag 23 april voor de rol Regio Accountmanager en Accountverkoper.

Aangezien we in een tijd leven waarbij gezondheid & veiligheid voorop staat, begonnen we met een sneltest voor alle wervingsexperiences. Bij een negatief-testresultaat mocht je de locatie betreden.

Met driemaal een geteste COVID-vrije-groep, een unieke en grote locatie, Jörgen Raymann als dagvoorzitter, een persoonlijk programma plus een groep enthousiaste collega’s van ERIKS hadden we een belangrijk doel: de zoektocht naar de beste match. 

Resultaat? 

Op 25 maart gingen er 66% van de Accountverkopers door naar een vervolggesprek. Voor de vakspecialisten op 13 april ging 63% door en na de wervingsexperience van 23 april werd 50% uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Er zijn inmiddels 4 nieuwe collega’s aangenomen bij ERIKS.